Vergoeding

95% van de verzekeraars
vergoedt de massage-
therapie behandeling
onder de aanvullende
verzekering.
Kijk hier voor
een overzicht.

 

Praktijkadres:
Ereprijsstraat 45
3765 AD Soest
Op Google Maps

T +31(0)6 475 042 90
E dirk@broekstra.nl

VNT logo

Clientreacties

"Ik kijk er altijd weer naar uit om 'los' te komen van spanning in mijn nek en rug. Dirk weet snel de gevoelige plekken te vinden. Na een behandeling voel ik me weer relaxed en licht. Dirk is een prettige vakman!"
Francoise

“Mijn ervaring is dat de de massage(s) in eerste instantie(tijdens het ondergaan er van) heerlijk en ontspannend zijn, en nadien in de tussenliggende periode een na-ijleffect hebben, waardoor het (on)bewust in lichaam en geest blijft doorwerken."

W.S.

"Door zijn totaalbenadering en zijn persoonlijke gave om meer te voelen dan een reguliere masseur, weet Dirk eerder de vingers op de zere plekken te leggen. Met zijn professionele massagetechniek weet Dirk ook deze plekken uitstekend te ontlasten.”
Peter

Dirk is een man van aanpakken. Stevig als het nodig is en zacht als dat gewenst is. In zijn aanpak draait het om stellen van vragen en het zelf zoeken van antwoorden. Geen psychoanalytische verhandelingen, niet zweverig, maar gericht op de persoon en de vooruitgang die te boeken is. Veilige en vertrouwde behandelaar.”
Eric

Dirk devoloped himself as a knowledgable and skilled massage therapist. As a friend and former patient I asked him for his services. I find Dirk personal and enjoyable to work with. Dirk is always looking for hidden motives as to why symptoms behave the way they do. My physical complaints finally reduced. Thanks Dirk.”
Klaas

“Thanks to Dirk's approach, which is very discrete, dedicated and with high integrity, we managed to get rid of almost all of my physical (joints and muscles) complaints within reasonable amount of time. Especially the ability to make you feel comfortable at once is a great skill of Dirk. He is really good and had me reflecting myself in a superb way. I can recommend Dirk to anyone who seeks either physical or mental help or both."
Geert

Over de therapeut

Dirk Broekstra (1964) is tot therapeut opgeleid aan de Academie Holos te Utrecht en aangesloten bij de Vereniging Therapeut: Dirk BroekstraNatuurgeneeskundig Therapeuten (VNT) te Amersfoort.

Tevens is de praktijk aangesloten bij het Holos Netwerk

Sinds 2005 voert hij praktijk in Soest. Hiervoor was hij sinds 1990 als zelfstandig ondernemer werkzaam in het bedrijfsleven.Naast zijn werk in de praktijk is hij docent klassieke massage en praktijkvoering op de academie Holos.
Reeds op jonge leeftijd bemerkte Dirk dat hij met zijn handen lichamelijke pijn positief kon beïnvloeden. Deze kwaliteit ondersteunt zijn werk als massage-therapeut.
Het werken als therapeut brengt elke keer weer de verwondering dat door bewust te worden wat er speelt bij lichamelijke of psychische pijn, dit vaak al een vermindering van de pijn laat zien.